Stijn Lamers

Over mij

Deze site bevat een verzameling van teksten die ik geschreven heb voor PC55, en soms voor Content Magazine. Die worden vervolgens ook weer op de site van mijn bedrijf Tekstijn geplaatst. Andere blogs die ik onderhoud zijn Stidjen’s Magic en Stijn Schrijft.

Ik heb een master Communicatiedesign aan de Universiteit van Tilburg afgerond, na de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen te hebben gevolgd. Mijn masterthesis was getiteld ‘Eyes of the Watcher – Een explorerend onderzoek naar de verschillen in taalgebruik op twee fora’. Hierin keek ik naar twee fora over Magic: the Gathering, een populair ruilkaartspel, en hoe het taalgebruik aldaar was. Er is hierbij met name middels de beleefdheidstheorie van Brown & Levinson gekeken of er taalverschillen tussen de twee fora bestonden.

Momenteel ben ik op zoek naar meer werk, op projectbasis of full- of parttime. Zodra je ergens tekst voor nodig hebt kun je mij benaderen. Verder ben ik op zoek naar een communicatieve functie: journalistiek, persvoorlichter, commercieel of technisch tekstschrijver, redactioneel werk, dat soort zaken. Totdat ik iets gevonden heb werk ik met plezier voor PC55, Content, en andere opdrachtgevers.

Voor meer informatie over mij kun je altijd contact opnemen via de mail.

Stijn Lamers
info AT tekstijn DOT nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: